Number of the records: 1
Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle
Title Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle Parallel title Eco-Innovation in the Food Industry Author info Alexandra Biela Author Biela Alexandra EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM Source document Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 44-52 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 Výstup z projektu VEGA 1/0375/20 Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku
Note VEGA 1/0375/20 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords inovácie environmentálne * priemysel potravinársky * spotreba udržateľná * ochrana prostredia životného * správanie spotrebiteľa * ekológia * rozvoj trvalo udržateľný Annotation Teoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s ekologickými inováciami v potravinárskom priemysle. Implementácia zelených prvkov do výroby a výrobného procesu podniku. Ekologizácia výroby a riešenie environmentálnych problémov vo výrobných procesoch ako perspektívna oblasť súčasného aj budúceho fungovania podnikov. Tvorba udržateľných princípov s prihliadnutím na ochranu životného prostredia. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00822-039, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 265.1 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1