Number of the records: 1  

Perceived Price and Quality of Food of European Union Countries of Origin by Young Slovaks: The Influence of Ethnocentric Tendencies

  1. SYS0292519
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240506120947.0
    014
      
    $a 2-s2.0-85152131008 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000959631400004 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.18267/j.cebr.314 $2 DOI
    035
      
    $a 1053384 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20230524a2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Perceived Price and Quality of Food of European Union Countries of Origin by Young Slovaks: The Influence of Ethnocentric Tendencies $f Marián Čvirik
    301
      
    $a I-22-104-00
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    330
      
    $a Preskúmanie vnímania ceny a kvality v kontexte jednotlivých krajín Európskej únie a vplyv spotrebiteľa a etnocentrizmu na vnímanie ceny a kvality.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0263232 $1 011 $a 1805-4862 $1 011 $a 1805-4854 $1 200 1 $a The Central European Business Review $b elektronický zdroj $v Vol. 12, no. 1 (2023), pp. 97-114 $1 210 $a Praha $c University of Economics Prague
    541
    1-
    $a Vnímanie ceny a kvality potravín krajín pôvodu Európskej únie mladými Slovákmi: vplyv etnocentrických tendencií
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001376 $a ceny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0086658 $a etnocentrizmus spotrebiteľský
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004625 $a pôvod tovaru
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003378 $a mladiství
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0054245 $a Čvirik $b Marián $p EUBOBFKMA $4 070 $9 100 $f 1992- $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20230524 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.