Number of the records: 1  

The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together

  1. SYS0296493
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502083954.4
    014
      
    $a 2-s2.0-85176018711 $2 SCOPUS
    017
    70
    $a 10.21741/9781644902691-37 $2 DOI
    035
      
    $a 1079115 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20231002d2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together $f Jacqueline A. Rowiecka, Szymon Dziuba, Anna Cierniak-Emerych, Malgorzata Agnieszka Jarossová
    301
      
    $a VEGA 1/0398/22
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    330
      
    $a Správna výživa, fyzická aktivita, pozitívne medziľudské vzťahy, spánok a odpočinok podporujú zdravie a pohodu. Pestrá a vyvážená strava je jedným zo základných faktorov ovplyvňujúcich psychickú a fyzickú rovnováhu človeka. Diétne stravovacie služby zahŕňajú poskytovanie individuálnych súprav jedál vybraným zákazníkom na základe ich preferencií a potrieb. Cieľom tohto príspevku je analyzovať dôležitosť sektora diétneho stravovania počas pandémie COVID 19, ktorého aktivity neboli obmedzené vládnymi obmedzeniami, a vplyv objednávania zdravej krabičkovej diéty na spoločné stravovanie všetkých členov rodiny.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-1-64490-269-1 $1 011 $a 2474-395X $1 200 1 $a Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 $e Materials Research Proceedings $h 34 $f Editor: Robert Ulewicz, Norbert Radek, Jacek Pietraszek $v Pp. 315-322 $1 210 $a Millersville $c Materials Research Forum LLC $d 2023 $1 710 12 $a Quality Production Improvement $b System Safety: Human-Technical Facility-Environment $d 16 $e Zakopane $f 20-22.06.2022
    541
    1-
    $a Význam sektora diétneho stravovania počas pandémie COVID-19 a jeho vplyv na spočné stravovanie sa rodín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0079797 $a pandémia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006376 $a štýl životný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005461 $a rodina
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005749 $a služby donáškové
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0087347 $a Rowiecka $b Jacqueline A. $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0052441 $a Dziuba $b Szymon $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0072028 $a Cierniak-Emerych $b Anna $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKMA $4 070 $9 25 $f 1978- $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20231002 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.