Number of the records: 1
Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
Title Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle Translation The Use of starting cultures in the meat industry Author info Ladislav Staruch, František Strmiska Author Staruch Ladislav Co-authors Strmiska František Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords mäso * výrobky poľnohospodárske * konzervovanie potravín * mäsopriemysel Annotation Za jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2001: 1-4
article
Number of the records: 1