Number of the records: 1  

Czech consumer's evaluation of choosen meat products

  1. Title Czech consumer's evaluation of choosen meat products
    TranslationHodnocení vybraných masných výrobků českým spotřebitelem
    Author infoMarie Pourová, Václav Stehlík
    Author Pourová Marie
    Co-authors Stehlík Václav
    Source document Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 3 (2002), s. 121-125. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba
    Keywords preferencie spotrebiteľské * správanie spotrebiteľa * mäso * výrobky * Česko
    AnnotationVýsledky analýzy percepcie vybraných mäsových výrobkov v Českej republike. Definovanie dvoch faktorov, ktoré ovplyvňujú hodnotenie mäsových výrobkov českým spotrebiteľom pri ich nákupe. Vnímanie kvality výrobku a faktora zdravia. Potvrdenie hypotézy vplyvu percepcie spotrebiteľa na vytváranie jeho preferencií.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59542.pdf
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2002: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.