Number of the records: 1
Hygiena je podmienkou bezpečnosti
Title Hygiena je podmienkou bezpečnosti Author info Terézia Machalcová, M. Machalec, J. Golian Author Machalcová Terézia Co-authors Machalec M. Golian J. Source document Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 11 (2006), s. [34-35]. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords bezpečnosť potravinová * bezpečnosť výrobkov * kvalita výrobkov * hygiena * reťazce obchodné * normy medzinárodné * ISO 22000 Annotation Súčasné európske potravinárstvo je v podstatnej miere ovplyvnené požiadavkou obchodných reťazcov na bezpečnosť a kvalitu výrobkov. Norma Systémy manažérstva kvality ISO 9001:2000 je už dnes v potravinárskom priemysle nepostačujúca. Obchodné reťazce požadujú zaviesť vlastné normy (schémy) na posudzovanie zdravotnej neškodnosti potravín. Harmonizované kritériá. Nová medzinárodná norma ISO 22000. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2006: 1-12
article
Number of the records: 1