Number of the records: 1
Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal
Title Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal Translation Konkurencieschopnosť mlieka ako vybraného slovenského výrobku živočíšneho pôvodu Author Dudáš-Pajerská Erika EUBPHF - Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach Co-authors Ževcová Ivana Source document Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Roč. 19, č. 1 (2020), s. 51-64 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2020. ISSN 1335-9746 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Slovak Republic Keywords konkurencieschopnosť * mlieko * výroba živočíšna * výrobky domáce Annotation Konkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E20 00502-004, kópia plného textu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2020: 1-2
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 440 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1