Number of the records: 1
Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín
Title Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín Author info Alica Lacková Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 670-674. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 Výstup z projektu VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch
Note VEGA 1/1225/04 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * potraviny * kvalita * manažment * normy medzinárodné * ISO 22000 Annotation Zvyšovanie významu kvality a bezpečnosti potravinárskych výrobkov v koncepcii firiem. Zavádzanie účinného manažérstva kvality, ako aj systému manažérstva bezpečnosti potravín do potravinárskych podnikov. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v potravinárskom priemysle. Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Medzinárodná norma ISO 22000. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E06 01027-073, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
article
Number of the records: 1