Number of the records: 1
Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka
Title Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka Translation Food Quality and Safety - Customer Care Author info Matej Polák Author Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF Source document Naukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 89-95. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Ukraine systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords bezpečnosť potravinová * zákazníci * potraviny * kvalita * produkty * certifikácia * kontrola kvality * normy ISO * Európska únia Annotation Zdravotná neškodnosť - základná požiadavka na potraviny na Slovensku a v EÚ. Kvalita a bezpečnosť potravín. Pojem "bezpečnosť potravín". Súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín. Význam plánovanej normy kvality ISO 22000 - táto norma zasahuje celý potravinový reťazec, od výroby až k obchodným reťazcom. Nové normy kvality požadujú meranie monitorovania spokojnosti zákazníka. Starostlivosť o kľúčových zákazníkov. Preukazovanie kvality. Meranie spokojnosti zákazníka. Praktické problémy potravinovej bezpečnosti. Hlavné zásady pripravovanej normy ISO 22000. Najnovší legislatívny vývoj v systéme bezpečnosti potravín v EÚ. Novo vyvinutý predpis - hygienický balíček a jeho základné princípy. Public work category Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E06 00657-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu
article
Number of the records: 1