Number of the records: 1
Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems
Title Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems Translation Zvyšovanie konkurencieschopnosti mliekarenských výrobkov v SR uplatnením informačných systémov Author info Anna Látečková, Milan Kučera, Kinga Brédová Author Látečková Anna Co-authors Kučera Milan Brédová Kinga Source document Agricultural economics. Vol. 55, no. 8 (2009), s. 384-391. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic systematics 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo Keywords priemysel mliekarský * výrobky * trh * Slovensko * systémy informačné * konkurencieschopnosť Annotation Prieskum na domácom trhu mliečnych produktov, poukázanie na smer, ktorým by sa mal výrobca orientovať. Nevyhnutnou podmienkou pre zvyšovanie konkurencieschopnosti je implementácia informačných systémov zohľadňujúcich špecifiká mliekarenskej výroby. URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/09435.pdf Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2009: 7-12
article
Number of the records: 1