Number of the records: 1
Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
Title Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry Author info M. Filová, Alica Lacková Author Filová M. Co-authors Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov : zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988. S. 39-48. - Bratislava : Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle, 1988 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Public work category Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E00 01382-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1