Number of the records: 1
Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
Title Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale Parallel title Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry Author info Štefan Povchanič Author Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ Source document Ianua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0 Document kind schedule of articles from year books Language French Country of Edition France systematics 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia Keywords komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko Annotation Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E14 00527-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1