Number of the records: 1  

Základy hotelierstva

  1. Názov Základy hotelierstva : Lucia Hrubalová
    Autorské údajerecenzenti: Marian Gúčik, Zuzana Palenčíková
    Autor Hrubalová Lucia
    Ďalší autori Gúčik Marián (Recenzent)
    Pálfi Andrea (Recenzent)
    Korporácia Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre . Fakulta stredoeurópskych štúdií
    Vydavateľské údajeNitra : Fakulta stredoeurópskych štúdií UKF v Nitre , 2015. - 110 s. + 1 CD-ROM
    Vydanie1. vyd.
    Edícia Europica varietas , č. 42
    ISBN978-80-558-0750-8
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * vývoj * zariadenia ubytovacie * stravovanie spoločné * hotely * štruktúra organizačná * zamestnanci * manažment * outsourcing * riziko * marketing * segmentácia trhu * plán marketingový * väzba spätná * marketing mix * technológie informačné * technológie komunikačné * Slovensko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.5, z toho voľných 4, prezenčne 1
    Signatúra890106-890110

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené5.5 MBdostupné po prihlásení
    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    890106SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    890107SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890108SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890109SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890110SEKSklad knižničného fonduvoľný

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.