Number of the records: 1  

Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb

  1. Title Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb : bakalárska práca
    Author infoMiroslava Manicová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    Author Manicová Miroslava
    Another authors Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Issue dataBratislava, 2020. - 49 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number912030

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce575.1 KBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.