Number of the records: 1  

Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike

  1. SYS0289824
    LBL
      
    00000nlm--22^^^^^---450-
    005
      
    20240521095807.3
    010
      
    $a 978-80-225-4981-3
    035
      
    $a 1005025 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20230110d2022łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike $b elektronický zdroj $e recenzovaný zborník vedeckých statí $f redakčné a zostaviteľské práce: Patrik Richnák $g vedeckí recenzenti: Cecília Olexová, Helena Fidlerová
    205
      
    $a 1. vydanie
    210
      
    $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave $d 2022
    215
      
    $a CD-ROM 89 s. [5,36 AH] $9 5,36
    301
      
    $a VEGA 1/0375/20
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001691 $a digitalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0003072 $a procesy podnikové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005432 $a riadenie výroby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007109 $a výroba
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003127 $a logistika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005454 $a robotizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001165 $a automatizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005380 $a revolúcia priemyselná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0066606 $a priemysel 4.0
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0042301 $a Richnák $b Patrik $f 1988- $p EUBFPMKML $4 340 $9 100 $r 5,36 $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0075248 $a Olexová $b Cecília $f 1976- $p EUBPHFKEM $4 675 $T Katedra ekonómie a manažmentu PHF
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0010763 $a Fidlerová $b Helena $4 675
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20230110 $g AACR2
    830
      
    $a me: Zmena ISBN dňa 30.01.2024 na základe e-mailovej žiadosti p. Richnáka (viď CS).
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.