Number of the records: 1
Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách
Title Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách Parallel title The Use of Product Design in Food and Beverage Manufacturing as One Aspect of Creating a Value Proposition for the Customer in Retail Units Author info Renáta Ševčíková Author Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Source document Zmeny trhového prostredia ovplyvňujúce konkurencieschopnosť maloobchodných jednotiek v období digitalizácie. S. 95-102. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023 / Kita Pavol ; Reiff Marian ; Strážovská Ľubomíra. ISBN 978-80-223-5678-7 Note VEGA 1/0012/22 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords dizajn * dizajn produktový * obaly * priemysel potravinársky * nápoje nealkoholické * odpad * inovácie technologické Annotation Vývoj a inovácia potravinárskych produktov sa považujú za základnú stratégiu pre konkurenčný úspech a prežitie na konkurenčnom globálnom trhu. Napriek tomuto uznaniu množstvo nových potravinárskych výrobkov naďalej zlyháva, čo zdôrazňuje ťažkú úlohu maloobchodníkov v potravinárskom priemysle. Produktový dizajn sa, ako nástroj zvyšovania hodnoty produktu, vnímanej zákazníkom stáva jedným z aspektov tvorby hodnotovej ponuky inovatívneho obchodného modelu maloobchodných jednotiek. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E23 00441-003, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 608.7 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1