Number of the records: 1
Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín
Title Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín Translation Securing of foodstuffs safety Author info Katarína Srdošová Author Srdošová Katarína Source document Kvalita : odborný časopis Slovenskej spoločnosti pre kvalitu. Roč. 7, č. 3-4 (1999), s. 30-33. - Žilina : MASM, 1999 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords potravinárstvo * hygiena * bezpečnosť potravinová * kontrola * potraviny * certifikácia * normy ISO Annotation Zavádzanie systému kvality podľa normy ISO 9002 u výrobcov potravín. Budovanie systémov zabezpečenia hygienickej kontroly potravín. Systém HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Point) čo je analýza nebezpečia narušenia zdravotnej nezávadnosti potravín. Zásady systému HACCP zhrnuté v siedmich bodoch. Definície pojmov verifikácia, validácia, overovanie, audit. Nezávislá verifikácia a certifikácia systému zabezpečenia hygieny potravín. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 1999: 1-6
article
Number of the records: 1