Number of the records: 1  

Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle

  1. Title Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle
    TranslationSweeteners and their Use in the Food and Beverage Industry
    Author infoJán Durec, Dagmar Kozelová, Martina Fikselová
    Author Durec Ján
    Co-authors Kozelová Dagmar
    Fikselová Martina
    Source document Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 9, č. 2 (2018), s. 37-44. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2018. ISSN 1804-3836
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords nápoje nealkoholické * cukor * potravinárstvo * gastronómia * zdravie * choroby civilizačné
    AnnotationCharakteristika sladidiel ako prídavných látok, ich rozdelenie, prírodné a umelé sladidlá. Vplyv sacharidov na stúpajúci výskyt civilizačných ochorení. Využívanie alternatívnych sladidiel v nápojovom priemysle. Používanie prírodných sladidiel v domácnostiach. Problematika tzv. funkčných nápojov a výživových tvrdení, gastronómii a potravín nového typu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2018: 1-2

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF504.9 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.