Number of the records: 1  

Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách

  1. Title Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
    Parallel titleCustomer View on Innovation in Polish Restaurant
    Author infoAndrzej Rapacz, Piotr Gryszel
    Author Rapacz Andrzej
    Co-authors Gryszel Piotr
    Source document Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak, English
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * služby * stravovanie spoločné * inovácia * reštaurácie * Poľsko
    AnnotationČlovek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2020: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.