Number of the records: 1  

Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study

  1. Title Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
    TranslationInovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu
    Author infoPavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková
    Author Pellešová Pavlína
    Co-authors Václavínková Klára
    Kajzar Patrik
    Kostková Miroslava
    Source document Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci
    AnnotationCieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2024: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF277.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.