Number of the records: 1  

Základné atribúty potravinovej bezpečnosti

  1. Title Základné atribúty potravinovej bezpečnosti
    TranslationThe Basic attributes of food security
    Author infoMilota Kustrová
    Author Kustrová Milota
    Source document Krízový manažment : vedecko-odborný časopis Fakulty špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline = scientific-technical magazine of Faculty of special engineering at University of Žilina in Žilina : časopis pre pracovníkov zaoberajúcich sa otázkami bezpečnosti, rizika, krízovým manažmentom a krízovým plánovaním. Roč. 12, č. 1 (2013), s. 37-42. - Bratislava : Fakulta špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline, 2013. ISSN 1336-0019
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * Európska únia * kontrola kvality * kontrola preventívna * spotrebitelia * zdravie
    AnnotationKoncept potravinovej bezpečnosti. Potravinová bezpečnosť na národnej úrovni. Potravinová bezpečnosť domácností a jednotlivcov. Ukazovatele potravinovej bezpečnosti. Aktéri v oblasti globálnej potravinovej bezpečnosti. Svetová zdravotnícka organizácia.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2013: 1-2

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF fulltext423 KBpublicly available
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.