Number of the records: 1  

Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia

  1. Title Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia : bakalárska práca
    Author infoKatarína Šimánková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Šimánková Katarína
    Another authors Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2016. - 72 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number891813

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce3.5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.