Number of the records: 1  

Tradícia a inovácia v gastronómií

  1. SYS0224947
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073703.1
    100
      
    $a 20161201d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Tradícia a inovácia v gastronómií $d Tradition and innovation in gastronomy $f Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková
    330
      
    $a Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0224618 $1 010 $a 978-80-225-4298-2 $1 200 1 $a Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zborník zostavili: Peter Červenka, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Daniel Kásl, Ivan Hečko $v S. 43-49 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [197 s., 12,72 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065158 $a Kásl $b Daniel $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0031116 $a Hečko $b Ivan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002490 $a inovácia výrobkov
    675
      
    $a 641/642 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000286 $x Potraviny a jedlá
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 60 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0063261 $a Šimánková $b Katarína $4 070 $9 40
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161201 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.