Number of the records: 1  

K ošetrovaniu a z aspektov pestovania levandulí (Lavandula Sp.) v malofarmárskych podmienkach zameraných pre pestovania špeciálnych druhov rastlín

  1. Názov K ošetrovaniu a z aspektov pestovania levandulí (Lavandula Sp.) v malofarmárskych podmienkach zameraných pre pestovania špeciálnych druhov rastlín
    Súbežný názovCultivation and Treatment of Lavenders in the Conditions of Small Farms Focused on Specific Plant Species
    Autorské údajeMichal Stričík, Dominika Franková
    Autor Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Spoluautori Franková Dominika
    Zdrojový dokument TOKAJ 2019: Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia : zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov z 10. ročníka konferencie s medzinárodnou účasťou, 12. januára 2019, (Zemplínska Šírava, Slovensko), Zborník č.10. S. 15-17. - Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019 / Sudzinová Janka ; Kačániová Miroslava ; Rovná Katarína ; Sudzina Marián ; Dzugan Malgorzata ; Stričík Michal ; Rovná Katarína ; TOKAJ 2019: Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-971784-8-2
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá farmy * plodiny poľnohospodárske * výroba rastlinná * pôdohospodárstvo * agrotechnika * levandule úzkolisté
    AnotáciaPoukázanie na levandule úzkolisté, ktoré sú čoraz pestovateľsky výraznejším a zároveň rastlinným zdrojom. Zdôraznenie aspektov nadväzujúcich na agrotechniku pestovania a ošetrovania v priebehu vegetačného obdobia. Zameranie sa na možnosti eliminácie rizík poškodzovania rôznymi patogénmi.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00535-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF3.6 MBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.