Number of the records: 1
The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
Title The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry Parallel title Vnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle Author info Dana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak Author Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Co-authors Demjanovičová Mária Tumová Dominika Mičiak Martin Source document Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367 DOI 10.5171/2020 Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
Note KEGA 002EU-4/2019 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition United States of America Keywords potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko Annotation Analýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti. Public work category Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00082-001, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 796.8 KB publicly available article
Number of the records: 1