Number of the records: 1
Bezpečné potraviny v každej kuchyni
Title Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu Author info Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban Author Dubravický Jozef Co-authors Heriban Ľuboš Source document Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Keywords hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová Annotation Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2000: 9-12
article
Number of the records: 1