Number of the records: 1
Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
SYS r046447 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20231004074406.7 100 $a 20021007a2002 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM $f Dagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics 330 $a Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0039161 $1 011 $a 1335-6186 $1 200 1 $a Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture $v Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24 $1 210 $a Bratislava $c Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva $d 2002 541 1-
$a Evaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method 610 1-
$a konkurencieschopnosť $9 eu_un_auth*h0002848 610 1-
$a priemysel mliekarský $9 eu_un_auth*h0004913 610 1-
$a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 610 1-
$a ceny trhové $9 eu_un_auth*h0001424 610 1-
$a výhody komparatívne $9 eu_un_auth*h0007079 610 1-
$a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 675 $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia 700 -1
$a Matošková $b Dagmar $3 eu_un_auth*p0064155 $4 070 701 -1
$a Ižáková $b Viera $3 eu_un_auth*p0027661 $4 070 701 -1
$a Blahovics $b Marianna $3 eu_un_auth*p0071737 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20021007 $g AACR2
Number of the records: 1