Number of the records: 1  

Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM

  1. SYSr046447
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20231004074406.7
    100
      
    $a 20021007a2002 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM $f Dagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics
    330
      
    $a Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0039161 $1 011 $a 1335-6186 $1 200 1 $a Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture $v Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24 $1 210 $a Bratislava $c Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva $d 2002
    541
    1-
    $a Evaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method
    610
    1-
    $a konkurencieschopnosť $9 eu_un_auth*h0002848
    610
    1-
    $a priemysel mliekarský $9 eu_un_auth*h0004913
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a ceny trhové $9 eu_un_auth*h0001424
    610
    1-
    $a výhody komparatívne $9 eu_un_auth*h0007079
    610
    1-
    $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739
    675
      
    $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia
    700
    -1
    $a Matošková $b Dagmar $3 eu_un_auth*p0064155 $4 070
    701
    -1
    $a Ižáková $b Viera $3 eu_un_auth*p0027661 $4 070
    701
    -1
    $a Blahovics $b Marianna $3 eu_un_auth*p0071737 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20021007 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.