Number of the records: 1
Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
Title Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness Author info Alica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Žák Štefan EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Source document Commodity science in a changing world : 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria. P. 666-671 CD-ROM. - Varna : University of economics, 2016 ; Commodity science in a changing world Symposium. ISBN 978-954-21-0904-4 Note VEGA 1/0670/16 Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Bulgaria systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * konkurencieschopnosť * systém riadenia kvality * Slovensko Annotation Kvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín. Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 00669-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1