Number of the records: 1
Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
Title Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní Author info Igor Kajaba, Anna Kamasová Author Kajaba Igor Co-authors Kamasová Anna Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO Annotation Kvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 1998: 1-4
book
Number of the records: 1