Number of the records: 1
Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
Title Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín Author info Fridrich Görner, Ján Ondrejka Author Görner Fridrich Co-authors Ondrejka Ján Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Keywords hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP Annotation Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2000: 1-4
article
Number of the records: 1