Number of the records: 1
Bezpečnosť potravín
Title Bezpečnosť potravín Author info Marta Karkalíková Author Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 225-228. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť * bezpečnosť výrobkov * normy ISO Annotation Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E10 01409-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1