Number of the records: 1
Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti
Title Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti Parallel title Support for the production of traditional regional foods - a necessary step to improving food self-sufficiency Author info Ingrid Potisková Author Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 168-174 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords sebestačnosť * potraviny * potravinárstvo * spotreba potravín * priemysel potravinársky * produkty * produkcia * regióny * Slovensko Annotation Schopnosť a miera potravinovej sebestačnosti krajiny zabezpečiť domáci trh potravinami domáceho pôvodu. Možnosti inovatívnych riešení v rámci produkcie tradičných regionálnych potravín s cieľom zvyšovania potravinovej sebestačnosti. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01135-013, originál dokumentu
article
Number of the records: 1