Number of the records: 1  

Attitudes and Opinions of Slovak Consumers Towards Functional Foods

  1. Title Attitudes and Opinions of Slovak Consumers Towards Functional Foods
    TranslationPostoje a názory slovenských spotrebiteľov na funkčné potraviny
    Author infoAlica Lacková, Marta Karkalíková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Commodity Science - Traditions and Actuality : Proceedings of Thirteen Scientific Conference with International Participation, Varna, (Bulgaria), October 18th - 19th, 2018. S. 106-112. - Varna : Nauka i ikonomika, 2018 ; Commodity Science - Traditions and Actuality International Scientific Conference. ISBN 978-954-21-0977-8
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionBulgaria
    Keywords potraviny * Slovensko * štýl životný * zdravie * spotrebitelia * výskum aplikovaný
    AnnotationAnalýza funkčných potravín na slovenskom trhu. Identifikácia postojov spotrebiteľov a názorov na skúmanú problematiku.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00665-002, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF617 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.