Number of the records: 1  

Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov

  1. Title Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov
    Author infoJ. Dúbravický
    Author Dúbravický J.
    Source documentVýživa a zdravie. Roč. 40, č. 8 (1995), s. 173-174
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords Kabát, s.r.o. Bratislava * výrobky * mäso * mäsopriemysel * kvalita výrobkov * certifikácia * normy technické
    AnnotationUplatňovanie moderných technických a technologických prístupov pri zabezpečovaní účinných hygienických podmienok a legislatívnych noriem vo firme L. Kabát, s.r.o. Názorný postup schvaľovania nového mäsového výrobku.
    DatabaseARTICLES

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.