Number of the records: 1
Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi
Title Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi Translation Traditional and regional foods: consumers`knowledge about their labels Author info Malgorzata A. Jarossová, Veronika Pazúriková Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Pazúriková Veronika Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 28 (2014), s. 520-536. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords kvalita tovaru * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobné * značky výrobkov * výrobky poľnohospodárske * potraviny * politika sortimentná * politika spotrebiteľská Annotation Základné pojmy týkajúce sa tradičných a regionálnych poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Slovenské potraviny s chráneným zemepisným označením, s chráneným označením pôvodu a označené ako zaručená špecialita. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E14 01591-007, originál dokumentu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2014: 25-28
article
Number of the records: 1