Number of the records: 1
HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
Title HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín Author info Ján Ondrejka, Fridrich Görner Author Ondrejka Ján Co-authors Görner Fridrich Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 331.34 - Sociálna politika v podniku Keywords ochrana zdravia * požívatiny * bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * sebakontrola * školenie odborné * HACCP Annotation Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2000: 1-4
article
Number of the records: 1