Number of the records: 1
Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
Title Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu Translation Assessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts Author info Malgorzata A. Jarossová Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1 Note VEGA 1/0670/16 Document kind schedule of articles from year books Language Polish Country of Edition Slovak Republic Keywords potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality Annotation Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E18 00881-005, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 77.7 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1