Number of the records: 1  

Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu

  1. Title Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu
    TranslationThe Competitiveness of the Chosen Processing Branches Slovak Food Industry
    Author infoAlena Daňková, Zuzana Bosáková
    Author Daňková Alena EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Co-authors Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Source document Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu a hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 53, č. 4 (2005), s. 415-426. - Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. ISSN 0013-3035
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 339.137 - Konkurencia
    Keywords konkurencieschopnosť * potravinárstvo * Slovensko * spolupráca hospodárska medzinárodná * podnik * adaptácia * komodity * produktivita práce
    AnnotationPojem konkurencieschopnosť v odbornej literatúre. Diagnostika koncepcie konkurencieschopnosti na úrovni odvetvia potravinárskeho priemyslu. Formulácia opatrení pre podnikovú prax na zabezpečenie a posilnenie jej konkurencieschopnosti v období adaptácie ekonomiky Slovenska v nových trhových podmienkach EÚ.
    Public work categoryScientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE05 00933-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2005: 1-5

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.