Number of the records: 1  

Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom

  1. Title Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom
    Parallel titleNew requirements on the provision of food information to consumers
    Author infoTatiana Košútová
    Author Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 27 (2014), s. 382-393. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 658.6 - Technika obchodu. Tovar
    Keywords potraviny * Európska komisia * informácie * konkurencieschopnosť * označovanie tovarov
    AnnotationPrezentácia nových pravidiel pri poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, ktoré vznikli zjednodušením európskej legislatívy.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE14 01258-008, originál dokumentu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2014: 25-28

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.