Number of the records: 1
Trendy v potravinárskom priemysle
Title Trendy v potravinárskom priemysle Translation Trends in food industry Author info Vanda Rogovská Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 9, č. 34 (2016), s. 202-210. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh Keywords priemysel potravinársky * výskum trhu * konkurencieschopnosť * Európska únia * kvalita tovaru * politika spotrebiteľská * politika sortimentná Annotation Primárny prieskum medzi krajinami EÚ, ktoré sa zúčastnili EXPA 2015 s cieľom zistiť, aké tradičné a regionálne potraviny a nápoje vyrábajú, pri akých príležitostiach ich konzumujú. Identifikovanie, ktoré domáce potravinárske spoločnosti jednotlivých krajín EÚ sú úspešné na medzinárodných trhoch a ktoré najdôležitejšie faktory prispievajú k ich konkurencieschopnosti. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01154-007, originál dokumentu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2016: 33-36
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 247.1 KB publicly available article
Number of the records: 1