Number of the records: 1
Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
SYS 0237179 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20221031111950.7 014 $a 000411502100003 $2 WOS 014 $a 2-s2.0-85029686375 $2 SCOPUS 100 $a 20171109a2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic $f Tamara Rudinskaya 321 $a Registrovaný: Web of Science 321 $a Registrovaný: Scopus 330 $a Heterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0237081 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2017 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002125 $a firmy 610 1-
$9 eu_un_auth*0051103 $a výkonnosť podniku 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002214 $a funkcie produkčné 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003397 $a modely 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko 700 -1
$3 eu_un_auth*0061750 $a Rudinskaya $b Tamara $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20171109 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Number of the records: 1