Number of the records: 1
Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy
Title Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy Parallel title Food Safety in Pandemic Conditions and Minimization of Impacts through Targeted Nutrition Author info Štefan Majerník, Angela Světlíková, Lenka Bartošová, Anna Giertlová, Dominik Abrahám Author Majerník Štefan Co-authors Světlíková Angela Bartošová Lenka Giertlová Anna Abrahám Dominik Source document Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. Roč. 19, č. 1 (2023), s. 114-123. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords pandémia * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * potraviny * prídely * výživa * modely * stratégia bezpečnostná * algoritmy Annotation Výsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2023: 1
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 396 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1