Number of the records: 1
Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie
Title Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie Translation The Role of the Slovak food industry in the national economy and its restructuring potential Author info Viera Ižáková Author Ižáková Viera Source document Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 1, č. 1 (2001), s. 53-62. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2001. ISSN 1335-6186 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords poľnohospodárstvo * potravinárstvo * reštrukturalizácia * konkurencieschopnosť * koncepcie * Slovensko Annotation Hodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2001: 1-2
article
Number of the records: 1