Number of the records: 1
Competitiveness and innovation of the Polish food industry
Title Competitiveness and innovation of the Polish food industry Translation Konkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle Author info Krzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar Author Firlej Krzysztof Co-authors Kowalska Anna Piwowar Arkadiusz Source document Agricultural economics. Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic Keywords priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * vývoz * dovoz * potraviny * obchod zahraničný * Poľsko Annotation Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2017: 7-12
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 158.7 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1