Number of the records: 1  

Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov

  1. Title Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov
    Parallel titleCurrent innovation trends of food products
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2013 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 19. 9. 2013 Bratislava. S. 73-77 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3737-7
    Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
    NoteKEGA 017EU-4/2013
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potraviny * biopotraviny * potravinárstvo * priemysel potravinársky * spotreba potravín * výživa * dozor potravinový
    AnnotationCharakterizovanie moderných trendov v oblasti potravinárskej produkcie a možnosti inovácie potravín. Potraviny, ktoré disponujú fyziologickým, biochemickým a iným účinkom. Koncepcie zdravého stravovania a stravovanie ľudí rôznych vekových skupín.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE13 01317-012, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.