Number of the records: 1
Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
Title Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno Translation Determinanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne Author info Michal Kvasnička, Monika Szalayová Author Kvasnička Michal Co-authors Szalayová Monika Source document Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic systematics 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy Keywords reštaurácie * správanie spotrebiteľa Annotation Nižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2015: 1-4
File name Size Typ prístupu PDF fulltext 376.7 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1