Number of the records: 1  

Individual'noje vosproizvodstvo i jego formy. Predprinimatel'stvo.

  1. SYSr003374
    LBL
      
    ^^^^^naa^^2200409^^^450^
    005
      
    20221130102849.4
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a rus
    102
      
    $a [SU]
    200
    1-
    $a Individual'noje vosproizvodstvo i jego formy. Predprinimatel'stvo. $e Materialy k lekcii. $f J. Jefimova, M. Chochlenkova
    330
      
    $a Prechod k trhu mení miesto a úlohu podniku v systéme výrobných vzťahov a zvyšuje význam výučby otázok podnikateľskej činnosti. Návrh na rozdelenie tejto problematiky na 5 hlavných častí: 1. Podstata, základné črty a formy podnikov. 2. Pracovný kolektív a jeho záujmy. 3. Podnikanie ako typ hospodárenia. 4. Chozrasčotná forma reprodukcie podniku. 5. Výrobné náklady a dôchodky podniku.
    463
    -1
    $1 200 1 $a Ekonomičeskije nauki $v Č. 2 (1991), s. 87-102
    541
    1-
    $a Individuálna reprodukcia a jej formy. Podnikanie. Materiály k prednáške.
    610
    1-
    $a podnik $9 eu_un_auth*h0004270
    610
    1-
    $a podnikanie $9 eu_un_auth*h0004271
    610
    1-
    $a vzťahy výrobné $9 eu_un_auth*h0007291
    610
    1-
    $a kolektív pracovný $9 eu_un_auth*h0002773
    610
    1-
    $a záujmy ekonomické $9 eu_un_auth*h0007439
    610
    1-
    $a chozrasčot podnikový
    610
    1-
    $a náklady výrobné $9 eu_un_auth*h0003600
    610
    1-
    $a dôchodok podniku $9 eu_un_auth*h0001885
    610
    1-
    $a štúdium vysokoškolské $9 eu_un_auth*h0006371
    610
    1-
    $a ZSSR $9 eu_un_auth*h0007616
    675
      
    $a 334.72 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000133 $x Podnikové formy podľa vlastníckych vzťahov, zdrojov financovania a oblastí činnosti
    700
    -1
    $a Jefimova $b J. $3 eu_un_auth*p0006091 $4 070
    701
    -1
    $a Chochlenkova $b M. $3 eu_un_auth*p0006092 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.