Number of the records: 1  

Rozospatý trh HoReCa

  1. Title Rozospatý trh HoReCa
    Author infoPeter Tomčík
    Author Tomčík Peter
    Source document Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 7, č. 2 (február 2002), s. 36-37. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2002. ISSN 1335-2008
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords stravovanie spoločné * reštaurácie * ubytovanie * vývoj * Slovensko
    AnnotationSegment verejného stravovania a ubytovacích služieb (HoReCa) je od začiatkov transformácie hospodárstva SR charakteristický dynamickým nárastom počtu malých a stredných podnikateľov. Vývoj obratu najväčších spoločností v segmente HoReCa. Nárast prevádzok v priebehu r. 1992-2000. Predpoklady pre rozvoj verejného stravovania.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2002: 1-6 + 1 príl.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.