Number of the records: 1  

Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov

  1. Title Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov
    Parallel titleThe improvement of the competitiveness of the agricultural companies
    Author infoPeter Jamnický
    Author Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Source document Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov II. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 51-65. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3635-6
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 339.137 - Konkurencia
    Keywords podnik poľnohospodársky * konkurencieschopnosť * výhody konkurenčné * hodnota pridaná
    AnnotationZlepšovanie konkurencieschopnosti agropodnikov závisí najmä od primeraného využívania výrobných zdrojov a vhodnej lokalizácie. Uspokojenie základných potrieb na trhu, vysoká pridaná hodnota, diverzifikácia činností, outsourcing, vstup na zahraničné trhy, energetické úspory, výroba jedinečných produktov, donáška potravín do domu, sledovanie trendov a cien, propagácia sú nástrojmi ako môže byť agropodnik úspešný na domácich a zahraničných trhoch.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (4) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (1) - BOOKS
    No. of Archival CopyE13 00574-009, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.