Number of the records: 1
Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku
Title Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku Translation Diversity of Food Consumption in Slovakia Author info Andrej Cupák, Ján Pokrivčák, Marian Rizov Author Cupák Andrej EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH Co-authors Pokrivčák Ján Rizov Marian Source document Politická ekonomie : teorie, modelování, aplikace. Roč. 64, č. 5 (2016), s. 608-626. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2016. ISSN 0032-3233 Note Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus. - Registrovaný: Current Contents Connect Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Czech Republic systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords bezpečnosť potravinová * spotreba potravín * analýza regresná * Slovensko * kvalita potravín Annotation Analýzai diverzifikácie spotreby potravín na Slovensku s využitím mikroekonomických údajov zo zisťovania Štatistiky rodinných účtov SR za obdobie 2004–2010. Potravinová diverzita je indikátorom kvality stravovania, a teda jedným z aspektov potravinovej bezpečnosti domácností. Public work category Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books Registered in WOS Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 00592-002, online References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2016: 1-8
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 1.2 MB verejne dostupné article
Number of the records: 1